Απλά και αυθεντικά
1.Βράστε φρέσκο νερό. Το νερό είναι το πλέον βασικό
συστατικό στο τσάι. Αυτό που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι
κρύο και φρέσκο. Άφησε τη βρύση να τρέξει για λίγο στο
κρύο πριν γεμίσετε την τσαγιέρα σας..
2. Μόλις το νερό αρχίζει να κοχλάζει προσθέστε 5 με 6 gr τσάι ΑΝiMA για κάθε μία κούπα τσάι και αποσύρετέ το από τη φωτιά.
3. Αφήστε το να ελευθερώσει τη γεύση και τα εξαιρετικά αρώματά του για 3 με 4 λεπτά
4. Αφαιρέστε τα στελέχη του φυτού πριν το σερβίρισμα
5. Προσθέστε μία λεπτή φέτα λεμονιού αν το επιθυμείτε ανακατέψτε και … καλή σας απόλαυση !!